Puur vakmanschap Meer dan 50 jaar ervaring

Uitgebreid aanbod Producten voor elk budget

Garantie en service Degelijke dienst na verkoop

Open op afspraak Maak een afspraak

Deuren

Een deur voor elke woonstijl

Binnendeuren bepalen voor een groot deel de sfeer in je leef- of werkruimte. Een deurmetamorfose betekent dan ook een enorme upgrade van je woning. Bij ons vind je voor elke interieurstijl de gepaste binnendeuren. Van stijlvol klassiek, tot modern en strak, met of zonder glas.

Denk na over je deuren

Een draaideur, een zwaaideur of liever een schuifdeur? De indeling van je kamer heeft een grote invloed op de keuze voor de meest geschikte deur. Is er ruimte voor een draaibeweging en in welke richting(en) moet de deur opengaan? Of is de ruimte beperkt en moet je ruimtebesparend werken met bijvoorbeeld een inbouwsysteem voor schuifwanden? Het best is om je gewenste deurtype al in te calculeren in je ruwbouw. Is dat niet gebeurd of ga je bestaande deuren te renoveren, dan staan wij je bij met het beste advies.

Van verfdeur tot massieve deur

Zowel voor klassieke als moderne woningen zijn er budgetvriendelijke en meer exclusieve oplossingen. In moderne interieurs wordt vaak gewerkt met kleuren, motieven, freeslijnen en glas. In klassieke interieurs zijn massieve of semi-massieve deuren een vaak gekozen optie.

Kwalitatieve producten, service en afwerking

Elk bouwproject is anders, kom daarom langs met jouw bouw- of renovatieplannen en wij bezorgen je deskundig advies voor de ideale binnendeuren. Samen met jou gaan we op zoek naar de ideale deur. Wij ronden een project pas af wanneer alles volledig naar wens is! Wil je jouw deuren zelf plaatsen? Dat kan! Met onze hulp kan je met de beste materialen en duidelijke instructies aan de slag gaan.

Laat je adviseren in onze showroom