Puur vakmanschap Meer dan 50 jaar ervaring

Uitgebreid aanbod Producten voor elk budget

Garantie en service Degelijke dienst na verkoop

Open op afspraak Maak een afspraak

Keukens & kasten

Jouw droomkeuken op maat uitgewerkt

De keuken is een centrale plek in huis waar je veel vertoeft. Het is dan ook belangrijk dat deze volledig naar jouw smaak en met de gewenste functionaliteiten is uitgerust. Design, ergonomie en gebruiksgemak zijn hierbij de kernwoorden. Bij Vervecken ben je verzekerd van een kwaliteitskeuken, op maat van jouw wensen.

Zeg niet zomaar “kast” tegen een dressing

Een dressing of inloopkast creëert orde en rust in huis. Het is zoveel meer dan enkel een kast, het vormt een deel van je woning. Wij zorgen ervoor dat jouw dressing voor 100% matcht met de stijl van jouw woning. De indelingsvarianten zijn eindeloos: legplanken, laden op maat, garderobestangen en vele andere accessoires zijn mogelijk.

Kwalitatieve producten, service en afwerking

Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we deskundig advies, zodat jij slimme keuzes kan maken voor jouw keuken of maatkast. Wij staan steeds voor je klaar tijdens en na het uitwerken van jouw project om het beste eindresultaat te bekomen. Van 3D-ontwerp tot professionele plaatsing. Wij ronden een project pas af wanneer alles volledig naar wens is! Bovendien bieden we 10 jaar garantie op al het houtwerk. Wil je jouw keuken of maatkast zelf plaatsen? Dat kan! Met onze hulp kan je met de beste materialen en duidelijke instructies aan de slag gaan.

Laat je adviseren in onze showroom