Puur vakmanschap Meer dan 50 jaar ervaring

Uitgebreid aanbod Producten voor elk budget

Garantie en service Degelijke dienst na verkoop

Open op afspraak Maak een afspraak

Parket

Authentiek parket

Haal warmte en sfeer in huis met een kwaliteitsvolle parketvloer! Elke houten plank is uniek en wordt met de jaren enkel mooier en karaktervoller. Een parketvloer is dan ook een slimme keuze wanneer je streeft naar authenticiteit en duurzaamheid. Ga jij voor een klassiek effect of een trendy visgraatmotief? Alles is mogelijk!

Tijdloos laminaat

Een dressing of inloopkast creëert orde en rust in huis. Het is zoveel meer dan enkel een kast, het vormt een deel van je woning. Wij zorgen ervoor dat jouw dressing voor 100% matcht met de stijl van jouw woning. De indelingsvarianten zijn eindeloos: legplanken, laden op maat, garderobestangen en vele andere accessoires zijn mogelijk.

Duurzaam vinyl

Met vinyl haal je een vloer in huis die tegen een stootje kan. De meest recente vinylvloeren zijn zacht en geruisloos, hebben een natuurlijke uitstraling en zijn 100% waterbestendig. Dankzij een extra beschermlaag zijn ze slijtvast en krasbestendig. Je kan kiezen tussen een klikvinyl of een lijmplaatsing. Plan je een renovatie? Ook dan is vinyl de perfecte oplossing!

Kwalitatieve producten, service en afwerking

Een vloer kopen doe je niet elke dag, laat je daarom deskundig adviseren door onze experten. Zij weten als geen ander welk type vloer het beste past bij jouw levensstijl. Wij staan steeds voor je klaar tijdens en na het uitwerken van jouw project om het beste eindresultaat te bekomen. Wij ronden een project pas af wanneer alles volledig naar wens is! Wil je jouw vloer zelf plaatsen? Dat kan! Met onze hulp kan je met de beste materialen en duidelijke instructies aan de slag gaan.

Laat je adviseren in onze showroom